Beiskolázás 2020/21

Kedves Szülők!

Gyermeküket a 2020/21-es tanév 9. évfolyamára az alábbi útmutató alapján írathatják be a KRÉTA felületen keresztül a 2020.06.15. és 2020.06.21. közötti időszakban. A beiratkozási folyamat részletes leírásához kattintson ide: 

Szülői tájékoztató

Amennyiben elektronikus úton nem tudnak beiratkozni, úgy 2020. június 23-án személyesen is megtehetik az iskolában, de ehhez a 2020.06.15. és 2020.06.19. között a 48/311-422-es telefonon időpontot kell kérniük! Ebben az esetben a tanuló személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya, születési anyakönyvi kivonat) fénymásoltan hozzák magukkal!

KÉRJÜK, HOGY AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI BIZONYÍTVÁNYT 2020. JÚNIUS 23-IG E-MAILBEN, BESZKENNELVE KÜLDJÉK EL A titkar@irinyi-ref.hu címre,
vagy a FÉNYMÁSOLATOT ADJÁK LE AZ ISKOLA PORTÁJÁN!

Az Okmányiroda által kiállított, a diákigazolvány igényléséhez szükséges NEMZETI EGYSÉGES KÁRTYARENDSZER – ADATLAPOT (NEK-lap) beszkennelve e-mailben vagy a portán is leadhatják.

Csernaburczky Ferenc
igazgató


Tisztelt Szülők!

Kedves Leendő Diákjaink!

A leendő 9. évfolyamosok kötelező orvosi alkalmassági vizsgálatának beosztása az alábbi táblázatokban található. A tanulók 15 percenként vannak beosztva. Kérjük az időpontok betartását!

A vizsgálatra az iskola diákotthoni épületében kerül sor. Bejárat a diákotthon parkolója felől. Maszk használata kötelező!

A vizsgálatra hozzák magukkal a kitöltött EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZATOT (amennyiben még nem küldték el az iskolába), a tanuló eddigi orvosi leleteit és személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya).

A Gazdálkodás és menedzsment ágazat nyelvi előkészítő osztály vizsgálatáról a beiratkozáson fogunk tájékoztatást adni, amelynek pontos időpontjáról és módjáról majd a honlapon tájékozódhatnak.

Áldás, békesség!

                                                                                                Csernaburczky Ferenc
igazgató


A leendő 9. évfolyamosok beiratkozásához szükséges valamennyi dokumentum szerkeszthető formában alább található meg! A csillaggal jelöltek mindenki számára kötelezően visszaküldendők postai úton vagy e-mailben. A többi dokumentumot csak szükség esetén!

Postai címünk: 3700 Kazincbarcika, Lini István tér 1-2.
E-mail: titkar@irinyi-ref.hu
Együttműködésüket köszönjük! Jó egészséget kívánunk!

image_pdfimage_print

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.