Pályázatok

KEHOP-5.2.15-21-2023-00124

A projekt címe: Irinyi János Református Oktatási Központ-Óvoda, Általános Iskola, Technikum, Szakgimnázium és Diákotthon

A projekt azonosító száma: KEHOP-5.2.15-21-2023-00124

A kedvezményezett neve: Irinyi János Református Oktatási Központ – Óvoda, Általános Iskola, Technikum, Szakgimnázium és Diákotthon

A szerződött támogatás összege: 4 014 429 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt megvalósítás időszaka: 2023.05.30.-2023.12.14.

A projekt tartalmának bemutatása:

Megvalósult az Irinyi János Református Oktatási Központ – Óvoda, Általános Iskola, Technikum, Szakgimnázium – Tomori Óvodájának energetikai korszerűsítésének megtervezése, az „Épületenergetikai fejlesztés” KEHOP-5.2.15-21-2023-00124 című pályázati konstrukció keretében.

Az intézmény épülete annak érdekében, hogy megfelelhessen energetikai szempontból a mai kor kihívásainak az Oktatási Központ Energetikai fejlesztés előkészítésébe kezdett, melynek első eleme az épületek adottságainak felmérése energia hatékonyság szempontjából. Ezen tervezet alapján már pontosan megmondható, milyen nyílászáró és a fűtésrendszer korszerűsítésre van szükség a külső szigetelés mellett, ahhoz, hogy az épület a 21. század energiahatékonysági követelményeinek megfeleljen.

A pályázat során a kiviteli tervdokumentáció elkészült, mely a következőre terjed ki: Az épület teljes energetikai burkának hőszigetelését külső fal padlásfödém, nyílászárók cseréjét. Központi fűtésrendszer kialakítását hőszivattyúval, radiátoros hőleadói rendszerrel. További napelem rendszer kialakítása.

Amennyiben a későbbiekben, ha szükséges forrás rendelkezésre áll, megvalósul a beruházás.

A Kohéziós Alap által 4,01 millió forinttal támogatott tervezet tökéletes alapot szolgáltat a későbbi fejlesztés kivitelezéséhez, amiért köszönet illeti az Európai Uniót és Magyarország Kormányát.

image_pdfimage_print