SZAKE sikerek

A Szakmai Középiskolákért Közhasznú Kulturális Egyesület 1989-es alapítása óta ad lehetőséget a középiskolásoknak az önművelődésre, a személyiség-fejlesztésre. Programjai és a meghirdetett versenyei ezt a célt szolgálják. A SZAKE minden évben az Egyesületért kiemelkedően tevékenykedő kollégát jutalmaz meg a Rostaházi-emlékéremmel, az idei évben ezt kolléganőnk, Demeterné Mérai Mária kapta. Gratulálunk neki!

A 2022/2023-es tanév közismereti vetélkedőinek döntőire 2023. március 18-án került sor Budapesten a HM Kulturális Központjában. A két online fordulót követően a csapatok előzetes feladatot kaptak, amit 2-3 percben kellett előadniuk.

1983 óta meghirdetett Magyarország az én hazám című honismereti versenyre nevezett a legtöbb csapat, ahol kategóriánként (gimnázium, technikum, szakiskola) a legjobb 18-20 csapat jutott a döntőbe. Iskolánk csapata V. helyezést ért el, a csapat tagjai Halász Márk, Forgács Márk és Piller Dániel a 11. B osztály tanulói, felkészítő tanáruk: Darai Imre.

Örökségünk ’48 történelmi vetélkedőjének országos döntőjébe az online fordulók után a legjobb 20 csapat jutott be a technikumi kategóriában, iskolánk csapata XI. helyezést ért el: Dányi Kristóf, Kató Lili, Nagy Dorottya a 11. F osztály tanulói. Felkészítő tanáruk: Szabó-Salagvárdi Anita.

A Magyarok Európában állampolgári vetélkedő idei témájául a magyar tudósok, feltalálók élete szolgált. Iskolánk csapata technikumi kategóriában V. helyezést ért el: Kis Lara Bernadett, Ocsovszki Lívia és Patassy Dániel Richárd 11. E osztály tanulói. Felkészítő tanáruk: Forgonyné Viszlai Margit és Darai Imre.

Elért eredményükhöz gratulálunk!

image_pdfimage_print
Tomori Óvoda pályázat