Beiratkozás 2021/22

Tisztelt Szülő!

Az elektronikus beiratkozás időpontja az E-KRÉTA felületen:

2021. június 15-24.

Kérem, alaposan tanulmányozza át a tájékoztatót, mely részletesen leírja az elektronikus beiratkozás menetét, hogy a megadott határidőig az útmutató szerint tudjon eljárni.

Amennyiben a beiratkozás elektronikus úton nem oldható meg, úgy 2021. június 21-én kérjen időpontot a személyes konzultációra, melyet előzetes egyeztetés szerint 2021. június 23-án és 24-én 8:00 és 15:00 között bonyolítunk:

+36 48/311 422/117-es mellék – iskolatitkárok

Személyes megjelenés esetén kérjük, hogy az alábbi iratokat eredetiben és fénymásoltan is hozzák magukkal:

  • a tanuló személyi igazolványa,
  • a tanuló lakcímkártyája,
  • a tanuló TAJ kártyája.

Az alábbiakat csak eredeti példányban kell magukkal hozniuk:

  • az okmányirodában kapott NEK azonosítót tartalmazó lap,
  • a tanuló általános iskolai bizonyítványa.

Tisztelettel kérem, hogy gyermeke beíratását ne hagyja az utolsó megadott napokra, hogy technikai problémák esetében még időben fel tudja venni a kapcsolatot az intézménnyel. Megértését köszönjük!

Tisztelettel hívom fel a figyelmét arra, hogy a tanév kezdéshez kapcsolódó további ügyintézésre, valamint az osztályfőnökökkel történő személyes találkozóra 2021 augusztusának utolsó hetében, várhatóan augusztus 24-én lesz lehetőség. Erről augusztus elején küldünk pontos tájékoztatást e-mailben. Addig is kérem, folyamatosan kövessék nyomon az iskola honlapján megjelenő 9. évfolyamosokra vonatkozó aktuális információkat.Kedves Szülők!

A leendő 9. évfolyamosok beiratkozásához szükséges valamennyi dokumentum szerkeszthető formában alább letölthető! A csillaggal jelöltek mindenki számára kötelezően visszaküldendők postai úton vagy e-mailben. A többi dokumentumot csak szükség esetén!

Postai címünk: 3700 Kazincbarcika, Lini István tér 1-2.
E-mail: titkar@irinyi-ref.hu

A leendő 9. évfolyamosok kötelező orvosi alkalmassági vizsgálatának beosztása az alábbi táblázatokban található. A tanulók 15 percenként vannak beosztva. Kérjük az időpontok betartását!

A vizsgálatra az iskola diákotthoni épületében kerül sor. Bejárat a diákotthon parkolója felől. Maszk használata kötelező!

A vizsgálatra hozzák magukkal a kitöltött EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZATOT (amennyiben még nem küldték el az iskolába), a tanuló eddigi orvosi leleteit és személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya).

Áldás, békesség!

                                                                                                Csernaburczky Ferenc
igazgató


 

image_pdfimage_print

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.