Gyermeknap az Irinyi Diákotthonában

Szeretetből tegyük a jót, ne pedig a viszonzás reményében! Evangélium Szent Lukács könyvéből, Lk 14,1.7-14

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Diákotthonának közössége minden évben – a tanulók aktív részvételével- megszervezi a gyermeknapot. Ebben az évben különösen hangsúlyt kapott, hogy ez a program megvalósuljon, lehetőleg szabadban, kötetlen keretek között. Mindenki fáradt év végén, jó volt kikapcsolódni egy kicsit; a pandémia miatt sok elmaradt program pótlása is kívánta azt, hogy a kollégisták az utolsó közös programjukat önfeledt tánccal, beszélgetéssel, evéssel töltsék.

Az iskola kertjében kialakított szabadtéri tűznél szalonnát, grillkolbászt, és- szülői segítséggel- grillhúsokat sütöttek a tanulók. Miközben a karaoke mellett elhangzottak a kedvenc versek, a saját költemények is. A saját készítésű limonádé mellett a fagylalt sem maradhatott el.

Kicsit füstösen, de jó hangulatban ért véget a program. A siker láttán elhatároztuk, hogy jövőre is hasonlóan fogjuk megszervezni ezt a napot.

Demeter János (csoportvezető tanár)

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .