Angol verseny-kiírás módosítása

Hagyományos idegen nyelvi civilizációs versenyünk az idén november 30-án 14 órára lett meghirdetve.

A Covid-járványra való tekintettel azonban a verseny kiírásán módosítanunk kell. Ez a következő:

Nem lesz helyszíni verseny, hanem arra kérjük a kedves felkészítő tanárokat és tanítványaikat, hogy a versenyző csapatok vegyék fel a műsorukat, ppt-jüket, s a filmet felrakva a Google Drive-ra, Youtube-ra, a linket szíveskedjenek elküldeni a címünkre (kerekesanita@irinyi-ref.hu  vagy bokorneadameszter@irinyi-ref.hu) november 30. 14 óráig. Azokat megnyitva néznénk meg a csapatok anyagát, s zsűriznénk. Ez a megoldás új lehetőséget is adna különböző technikák, effektek beépítésére, kicsit megszínesítve a versenyt, hiszen tulajdonképpen bármilyen elgondolás megvalósítható.

A témák változatlanok, s kérjük, hogy a filmek időtartama se haladja meg lehetőleg az 5 percet.

Sajnos, a „szeretetvendéglátás”, a személyes együttlét, beszélgetés az idén nem valósulhat meg, de a gyermekek motiválása az angol nyelv használatára, a kulturális-civilizációs ismereteik tágítására igen, s ennek szeretnénk teret adni.

A verseny eredményéről levélben fogjuk értesíteni a felkészítő tanárokon keresztül a csapatokat december 15-ig, s a jutalmakat postán juttatjuk el az iskolákba.

 

Köszönjük megértését és áldozatos munkáját, mellyel támogatja a tanulóit.

Jó munkát, jó egészséget és sok sikert kívánunk!

 

Üdvözlettel

az

Irinyi János Református Oktatási Központ Idegen nyelvi munkaközössége

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CAPTCHA


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .